Zwembaden

Welkom bij Zeemeerminnendroom.nl - dé bron voor alle zwemliefhebbers die op zoek zijn naar zeemeerminlessen in Nederland. Hier vind je een overzicht van alle zwembaden verspreid over het land die deze betoverende ervaring aanbieden. Mis je jouw lokale zwembad in ons overzicht? Laat het ons weten via info@zeemeerminnendroom.nl, zodat we onze informatie kunnen bijwerken en ervoor kunnen zorgen dat iedereen de kans krijgt om de magie van zeemeerminzwemmen te ervaren. Duik in de wereld van Zeemeerminnendroom en ontdek de mogelijkheden bij jou in de buurt!

Waar moet je aan denken?

Welke maat zeemeermin staart heb ik nodig?

Gebruik onze handige tool om de juiste maat te vinden Klik hier!

Vanaf wanneer kun je zwemmen met de zeemeermin staart?

Het zwemmen met een zeemeermin staart raden wij pas aan wanneer je in het bezit is van zwemdiploma A & B.

De aanbevolen leeftijd is vanaf 6 jaar. Wanneer ze jonger zijn dan 6 jaar missen ze meestal nog de benodigde kracht om de zeemeermin slag goed te pakken te krijgen.

Het zwemmen met de zeemeermin staart dient ten alle tijden onder het toezicht van een volwassene te zijn.

Hoe trek je de staart aan?

Je gaat zitten aan de rand van het zwembad en dan trek je eerst de staart over je benen, nu steken je voeten er aan de onderkant uit. Als laatste trek je de vin aan.

Het kan zijn dat het de eerste paar keer lastig is om je voeten in de vin te krijgen. De vin is zo gemaakt dat deze goed om de enkels sluiten, zodat deze tijdens het zwemmen goed blijft zitten.

Na een aantal keer aan en uit trekken zal dit makkelijker gaan.